Full fart på höst / vinter träningen!

lördag, november 07, 2015

Efter Tjörn har väl bloggen gått in i en liten dvala men träningen har rullat på riktigt bra.
Motivationen att blogga har väl varit sådär när man tränat 7 dagar i veckan, så har övriga tiden gått till annat, typ presentera sig för familjen igen och sen bara ta på pannlampan och gå o klippa gräset. Måste fundera över detta här med hus köp igen ;). Det tog ju inte lång tid innan man fick "konstig / skum" stämpeln av granarna heller. Vet inte om jag ska bjuda in dom till min reflex bana i trädgården än. ... Men nu ska se om jag få få ingång bloggandet med lite bättre regelbundenhet (har jag hört det förut) =).


Sen Tjörn har jag lyckats klämma in Lidingöloppet också.
Sprang den mest för skojs skull med Nikklas. Det roliga tog typ slut efter 50 m när jag börja känna mig slut, hehe. Men vi tassade in på 2.48 om jag minns rätt. Ganska nöjd eftersom detta inte varit nåt direkt löpår för mig.


Jag hoppas att löpningen kommer släppa till nästa år dock.
Just nu springer jag väldigt mycket, får 5-6 löppass per vecka på schemat.

Mycket bas löpning och ingen fart. Känns lite frustrerande ibland som Luke Skywalker vill ut och slås med sitt lasersvärd så vill jag ut och sprätta loss benen men min coach (obiwan): Lugn unga  herr Karlsson, först måste du behärska din teknik. Använd kraften rätt.

Hösten är annars knappast motiverande löptider, för mig iallafall. Typ: Sitter i soffan nån timme, lägger Anton sen ska man på med pannlampa och ut i mörkret små regnar lite och klockan är 9.
Men det slår nog ett löpband endå, men måste erkänna att jag önska att jag hade ett ibland.

Kvälls löpning

Med pannband.


Simmat en hel del också, och det har faktiskt gått lite framåt. Speciellt hålla hög fart lite längre.
Man märker inte så mycket själv men sen när man börjar titta på klockan och 200 ingarna går  under 3 så känns det rätt bra =). Men morgon sim när det är kallt ute är det värsta jag vet.

Ungefär såhär känner jag.


Haft en simboost helg också, tror det var förra helgen, fast jag missa ett pass så fick jag ihop 5 timmar i klor vattnet. Där rök sista färgen från sommar brännan.  Det gav sim mässigt annars mycket
tycker jag. Jag gillar att ta perioder på helg eller vecka o fokusera på nåt.  Men sista passet på Söndagen var riktigt mör i armarna. 
Det roligaste nästan denna höst är att Anton gått med i Triathlon klubben och kör Ungdomsträningen. Anton tycker att det otroligt roligt också. Fantastiska tränare som kör träning på löpbana, terräng, pannlamps löpning i mörker och inomhus nu visa dagar.  Jag Anton kör lite löpning också, han börjar bli såpass snabb och främst fått in distans att vi kan köra lite tillsammans nu :). Han gillar det såpass mycket att flesta tror att jag mutat honom, får nästan be honom tona ner det lite, hehe. ;)

Jag o anton ute springer.


Pannlampslöpning med klubben.

Nu bara köra på, lite helgträning och bygga sista delen av bastun. Hoppas den blir klar snart.

You Might Also Like

0 comments