Full fart som vanligt

söndag, november 08, 2015

Denna helg har det varit full fart från början till slut, typ som vanligt.
Skulle kanske vara skönt med lugn helg nån gång men skulle nog bli ett nervrak av det o hamna under köksbordet med amarone. Så lika bra köra på...... eller en amarone eller cava vore kanske inte fel =).

Varit riktigt risigt mitten av veckan, sjuk Onsdag - Fredag. Vet inte vad riktigt, bara helt tvär utslagen, helt färdig, finito, caput, arrivedechi, bye bye.
Skulle ut o springa i Tisdags det börja sådär som vanlig, typ en Zombie har snyggare löpsteg än vad har och man undrar hur detta ska gå... Det brukar släppa men min puls drog iväg över 180 slag och då körde jag jogging tempo ala' 5.30 fart. Sakta ner pulsen gick ner. Joggade igång och pulsen stack iväg igen. Sprang sen ett varv runt kvarteret i ett tempo där jag inte ens hade kvalat till 10.000m med rullator i H95 klassen.Man visste att nåt inte var helt ok, och det fick man ju bekräftat på Onsdags morgon. 
Onsdagen och Torsdagen sov jag mig princip igenom. Vakna, hmm ska jag göra nåt.. ZZZZZ.

Men till helgen!
Anton ville plaska så jag tänkte passa på att zoma in på simträningen, en halvtimme alla fall.
Kände mig mycket piggare, men det var motströms i poolen så svårt ta några tider. Gick o lekte med Anton istället. Han fick köra en 50a i stora bassängen  dock först  (fick kompensera för mig) =).

Eftermiddagen var det sväng till K-routa och köpa bastulav. Som mitt projekt har gått hittills med att inget finns i butik förutom i Haparanda så var det självklart att det skulle fortsätta så. Det jag skulle ha fanns inte i min längd fast dom skulle ha 160m av det. Men det fanns väldigt mycket i Haparanda.
Till Folket i Haparanda: Skicka ner bastu grejer så skickar vi upp. ehmm Konsulter!

Söndag började lite ganska lika, denna gång hade Anton simträning och jag fick leka i poolen.
Jag körde en insim på 200 meter på 2.58 och tänkte "jävlar medströms idag". Skulle stannat och gått o bastat där, vart motströms sen igen. Som vanligt på "allmänhetens simningar" så är det proppat på alla bannor. Jag körde en fjärrils runda och sen fick jag en bana för mig själv, tjoohoo. Såg dock en klubbkompis på "svanbanan" så ropa över honom. Han hade ingen problem med min fjäril, inkräkta jag på hans vatten så skulle jag säkert få en paddel i storlek av en stekpanna nån stans som har en utbuktning och är ansluten till axlarna.

Efter vart det en sväng förbi XXL sport o uppdatera mina vintertights till cyklingen. Jag nog sytt ihop mina gamla med 145 stygn runt knäna nu så dom börjar bli lite tighta på ett obra sätt.

Det är ju Fars dag idag. När man för det mesta varit själv med sonen så brukar jag inte arrangera nån stor fest "ummff" "ummff" Disco Disco grattis till mig själv. Så den traditionen är ganska låg men jag låter den inte gå outnyttjad för det så jag "fick" handla in på Dunkin Donuts =) Wiiii.  Jag måste fundera ut hur Anton lyckades kamma hem hälften av munkarna på min dag dock ;).

wiiiiiii

Det var 6st där men 2st gick åt snabbare än slutartiden på kameran.
Sen var det vara invänta ångesten och ge sig ut på en löptur. 15 trötta km stod på schemat idag.
Det rullade på hyfsat bra, hade inga skrap spår i grusset efter mig alla fall. Och vädret var bra.

löptur vid Attunda gård.Kvällen lugt som en Söndags kväll ska vara.
Inväntar nästa veckas schema. Det lite som skrapa en trisslott när man får det. Hoppas på 3st recovery rides. Det inte hänt än men "Plötsligt händer det"!You Might Also Like

0 comments