Party, träning och slitig helg

måndag, november 23, 2015

Vanligtvis går helgerna väldigt fort, men denna helg minns jag knappt (så jävla full var jag inte i lördags!). Har fullt upp hela tiden, får nästan titta på den avbockade "att göra listan" för minnas helgen. Men man behöver sådana helger ibland. För att få något gjort alltså.

Första grejen var att vi fick igång bastun (mao en elektriker var här). Sedan byggde jag det sista på bänkarna. Jag kan ha lagt upp en 54 bilder med texten " Snart klar" men nu är den fan klar (med risk att låta som pojken med vargen). Jag lät dock som vargen när jag skulle se om stenen vart varm.....
Enda grejen är att jag inte fick full effekt av den pga lite elproblem. Men kräma upp den till 90 grader, det räcker för att ställa in trainern och låstas att jag är i Kona...

Final edition!


Lördag morgon var det simning med klubben och sedan plask med Anton och Jessica.
Vägen hem gick via bolaget och jag skulle inhandla Mikkeller's alkoholfria öl. Den är grymt bra.
Då jag inte vistas där alltför ofta så köpte jag på mig ett lager (höhö öl - lager) bara det att jag råkade ta christmas edition. Inget större fan av mörk öl men den funkade ändå.

Lördag lekte Anton med en kompis så jag och Jessica krattade löv *tjooohooo*. I typ några timmar.
Tips kratta upp löven innan det blir frost och har man skogstomt köp en lövsug..!
Sedan åkte Anton iväg till sin kompis då blev det en tur till tippen. Vi lyckades fylla hela bilen till bredden. Sedan var jag ganska slut. Efter att ha hämtat Anton stressad och ganska hungrig så var man välmarinerad för fest. 

Väsby Triathlon årsfest
En av årets höjdpunkter, hade en grymt trevlig kväll och kul att träffa de flesta från klubben.
Jag lämnar annars händelserna kvar där. Årets tema var dock: Kändis jag skulle vilja vara.
Jag är ingen utklädnads-person så jag tog på mig en tomteluva.  Kvällen slutade med att Nikklas matade mig med rum (jävligt god var den) eller så kan det hända att jag testade den för mycket.  Men jag lyckades cykla hem utan att nudda marken alla fall =)

Söndag morgon upp med tuppen strax innan 8 för Anton ska till simskolan (lugn, Jessica körde).
Jag passade på att simma också. Körde lite 50ior maxfart. hehehhe, den tiden alltså. Nära min vanliga 100 tid.  Sen fan vad folk är känsliga 3st kom in på min bana o bröst simma. Helt ok för mig (fast dubbelbanan bredvid var nästan tom) men att simma om en bröstsimmare utan att nudda den med paddlar är svårt. Nu dunkade jag inte i någon, utan nuddade lätt, och så rullade de runt som en säl till nästa bana, alla 3st vid olika tillfällen. Tror nog att de kände sig mest i vägen och man hade lust att simma efter och säga att det är lugnt men jaga de fjärils style, andfådd med paddlar hade nog snarare fått de att springa ur hallen.

Eftermiddagen fick jag oväntat förslag på att hänga med en terrängmil (gröna milen, som är 9km) med en polare. Fan va kul, hade 15km på schemat så körde det och skarva på 6 km hem sen =). Underbart väder och hade riktigt kul pass =).

Gröna milen med Johan

Sedan var man rätt färdig, det blev inte så många timmar sömn. Rumen kanske påverkade lite också, men jag undrar om det inte påverka mig mest positivt. *Notera att detta måste undersökas mer.
Sprang med mina Inov-8 trail skor. Rädd att det skulle kännas stötigt de 6km hem, men fan vad bra det gick. Lallade nerått 4.30 tempo och det var länge sedan jag sprang under 5. Har min basperiod nu med princip bara mängd (sååååå motiverande, åhh ännu ett pass i 5 tempo, 1 av femhundraelva denna vecka)... Men kul att kunna springa mycket utan skador och långsiktigt kommer farten komma men nu kan det kännas som en dvala ibland.

Laddar för en hård vecka nu.
Vi får vår nya bil på fredag också, ska bli skitkul =)

You Might Also Like

0 comments