Katastrof träningshelg men bra fixarhelg

måndag, november 30, 2015

Yep, då har man skakat av sig ännu en helg. Det vart väl inte riktigt som planerat.
Vissa saker gick bättre och vissa sämre.

Snabbversion av helgen: Huset - Cykeln 1-0.

Den långa versionen

Effektiva Fredag!
Stack lite tidigare från jobbet. Hämta upp Anton vid 3 tiden, hem hämta träningskläder mm.
Sedan ramlade vi in halv 4 precis för hämta vår nya bil =).  Blev en Nissan Qashqai, kommer säkert inlägg om det sen.

Hann precis till Antons träning, med 10 minuter tillgodo så vi fick byta om i simhallen och sedan studsa ut till Vilunda hallen.  Sedan vart det vidare mot XXL i Barkarby för att handla lite. Jävla kaos det var in dit. Ja, jag vet det var Black Friday och jag sket fullständigt i det, jag skulle bara ha vinterskor som ändå gick för ordinarie pris. Men det gjorde inte de andra. Blev lite extra jobbigt med spritt ny bil och sedan automat som jag inte van vid. Satt och ryckte i den där pinnen halva resan..

På minuten (kanske nån för sen) kom vi till Jessicas kusiner för middag. Jättetrevlig kväll, sedan lite halvsent landade vi hemma och kunde somna väldigt gott.

Jobbiga Lördagen
Var ner till simhallen när de öppnade kvart i 8 för träning. Körde en timme sedan skulle jag cykla med Micke. Han ställde in pga regn. Lite mesigt tyckte jag och tänkte att jag skulle ut själv alla fall.
3 minuter senare kom nog regnet Micke hade hos sig och jag bestämde mig för köra Monarken alla fall. Dessutom hade jag 5 X 10 sweetspot på schemat.  Ursäkterna för att cykla inne bara hagla in nu.

Bara en intervall kvar

Kvart över elva, duschad och klar och Jessicas pappa kommit över. Nu skulle vi ut och handla lite grejer för vår nya vägg. Klockan 5 var vi hemma och hade hittat typ allt. Skit jobbigt när det man har fått på lista att köpa inte finns och man vet inte vad man kan ersätta det med. Som när man ska laga mat och behöver pepparkorn som en Brasiliansk papegoja skitit ut men ica har bara pepparkorn som en Australiensisk kolabjörn skitit ut eller indisk råtta och man vet inte vilken man ska ta istället.
Personalen på Bauhaus är lika hjälpsamma som en laktosintollerant person i mjölkdisken.

Väl hemma sedan skulle jag bara lägga mig ner en stund, ZZZZZ.....
Vaka 7 och sen var den kvällen körd. Vi gick ut och åt, men man var som i en dimma hela kvällen.

Händelserika Söndag

Nu skulle det hända grejer. Micke "byggare bob's hemliga kusin) kom över och skulle hjälpa mig.
Hjälpte mig med allt, reglar och sätta upp osb skivor på ena sidan.  Sedan tog vi över.
Först blev det en tripp till Bajshouse, jag mena Bauhaus och lämna tillbaka lite grejer, och det gick ganska smärtfritt. Sedan var det köpa lite mer isolering. Efter dock gått igenom hela bilen med trä sniffande termiter så att man inte snott nån liten träbit så var vi på väg hem.

Skruva klart första väggen medan Jessica isolerade. Sen satte vi upp osb skivorna på andra väggen.
Wiiii, snart klart, imorgon kommer Micke över för visa hur vi ska göra med Gipsskivorna.

Isolerat

Le' Wall

Halvtrötta stack vi ut för en biltur, sedan handla. Snabb middag och sedan upp på Trainern.
Blev ett 30 min slappar pass. Det roliga är att jag sänkte styret och hittade en grymt skön tempo position =). Varit lite nojig över det tidigare.  Egentligen skulle jag springa 2 mil. Men det fanns inte idag.

Man får ju lite dåligt samvete när man inte fixar schemat ibland.
Hoppa ju iallafall på cykeln ikväll men det kändes lite som när man gör mål i en match när man ligger under med 10 - 0. Det har ingen betydelse, men är ändå viktigt.

Avslutade kvällen med en bastu =)


You Might Also Like

0 comments