Tisdagen äventur

tisdag, oktober 06, 2009

Jag slutat gå mina promenader på luncherna nu, och mitt ben börjar kännas bra.
Säger det varför gå när man kan springa =).

Mailade till Hässelby loppet och fråga om en kompis och jag kunde få efter anmäla oss.
Fick inte det men fick jätte bra mail tillbaka , där hon förklara att det inte gick och dom redan tagin in fler anmälningar än max då dock räknar med folk inte ska dyka upp och så. Sen föreslog hon andra lopp (ska övertala min tränings kompis o springa dom, eheh) . Vanligt viss får man ett NEJ, det går inte.

Var sen efter jobbet och hämtade mitt hjul lager, snart börjar alla lessna på mitt tjat om hjullagret men va fan, jag kan få 16 burkar sportdricka för den, ehhe. Sen 25 bars för vad jobbet o bytta den kostar. Hmm tänk om man hade bars o sport dricka som valuta. Chefen kommer med en säck maxim varje fredag. *tilläga att jag skämtar här, vissa kan tro att jag faktiskt vill det.

Virrade mig till gymet sen, träffa en tränings kompis på vägen in, träffade en annan där inne. Vill tilläga att jag har vanliga vänner också (tror jag). =)

Körde armar, bröst, mage, korsrygg. Av nån anledning hatar jag att köra korsrygg nu, tyckte det var skit kul förrut.

Braka vidare för hjälpa o laga en cykel. punktering o snett däck. Jag förstår lite avgiften cykel affären tar. På min cykel ska jag ta av hjulet byta slang få på det och pumpa upp den på 2 minuter. Nu höll jag på 15 min för få av framhjulet bara, ehhe. Sen leta upp en pys punka. Den läckte ungefär lika mycket luft som en myga andas. Men en halv timme kan man lägga ner, kan tänka mig hur jobbigt det är att behöva pumpa cykeln varje morgon.

Råka ramla förbi BK, Ska du ha +.. ja ska du ha .. jaaa ska du.. jaaaaa. Give me everything extra.

Nu håller jag på med min Ipod I-lands problem. Jag ska uppdatera alla med musik. Jag har 2 ipods av nån anledning för olika ända mål. En mp3 spelare och telefonen.

Jag skulle nästan behöva anställa nån för hålla dom synkade. Det e mitt stora problem. Om spisen skulle gå sönder och min ipod samtidigt skulle jag få behöva använda micron ganska mycket, hehe

Håller på konvertera en film nu, 11198 timmar kvar, men går ca 2timmar på 30sek, han som koda den funktionen måste varit hög och inte haft nån tids uppfattning.

Ska lägga mig innan 11:30 idag. elelr 12:00 allafall.

You Might Also Like

0 comments