Gårdagens Onsdag & Natten

torsdag, oktober 08, 2009

Antons mamma hade blivit riktigt sjuk, så fick springa ner och hämta honom och ta honom till dagis. Han hade sovit jätte dåligt men var pigg och gla som vanligt. Vart jätte glad när vi kom till dagiset. Kom lite sent till jobbet. Sen ringde min bilverkstad och sa att dom inte hade vertygen för göra lager byttet, suck. "Vi specialiserar oss på volvo, bla, bla". Specialiserar er på på volvo och inte kan byta ett hjul lager. Fick tag på kurre & brollans volvo service, inga problem där. Skulle gå på 1 lax, tyckte det var mycket men enligt min kompis var det bra pris. Tänker man efter var det inte så farligt.

Funderar på en affärs ide, att ha special vertyg mm, och hyra ut till mindre verkstäder. Sånt som dom inte skulle köpa in för bara använda en eller 2 gånger. Åka runt o dela ut eller skicka. Jag orkar inte och det finns säkert nackdelar. Finns nog branch folk som redan tänkt på det.

Hämta Anton från dagiset, jag slutar kvart i fem och är där fem. Och han är enda barnet kvar. Hur fan kommer folk loss så tidigt för hämta barnen. Var där 4 en gång och var 2-3 kvar bara. Jag jobbar endå lokalt.

Lämna av Anton hos hans mamma och mata honom, sen fort till föräldra mötet.
Dom har extremt bra mat där, och det skulle berättas om en stund. ifsg bra viktigt vad dom får i sig. Sen är all den pedagogik, detta är padagogist ställe med massa pedagogiska övningar mm. Visst jätte bra. Jag tycker det är roligare att höra om vad barnen tycker är kul. Annars var det lite vad dom har gjort, det var intressant, men jag fått höra det mesta.

Skulle ner och lägga anton sen, och frös så inått helvete, skaka som borr hammare, och spännde mig så det gjorde ont. Sen väll hos honom, fick jag väldens frossa och febern skött upp. Gick hem och på natten gick den till ca 40* grader låg skaka sen vart det varmt istället trode jag skulle brinna upp.

Sitter hemma nu på stabila 38,2 grader och försöker se på film. Svårt att hänga med, man yrar omkring lite gran. Hjärnan är lite, passa på städa o fixa saker när man är hemma, så sätter man sig upp och sen lägger man sig igen, hehe. Jag gör ett försök om en timme igen :)

You Might Also Like

0 comments