Måndag, puhh

måndag, oktober 12, 2009

Upp med tuppen, eller den sov säkert fortfarande (säkrast för den, eheh).
Var ner och lämna in bilen för hjul lager bytet, sen var jag på jobbet halv 8, en ganska ovanlig syn, hehe.

Stack sen och och hämta bilen på lunchen, han sa att lagret var nog inte så himla slut, så vart lite orolig att den skulle fortfarande låta, men bilen var knäpp tyst nu =).
Enda irriterande var att dom inte tog emot kontant betalning, jag offrat ut mig igår på jakt på en bankomat för just ta ut pengarna. Nu måste till banken sätta in dom igen, suck. Jag kunde ha frågat innan också ;). Men cash is king.

Studsa ner till spinningen, min radar partner kom inte ner idag, misstänker han satt och ladda med sport dricka istället ;)
Körde nya skivan idag, tycker det vart lite bättre flytt på träningen.
Men kände mig inte så himla bra, vart riktigt yr ett par gånger och fick världens magont.
Lallade sista mintrarna på cykeln bara. Ätit väldigt dåligt, och febern har gjort sitt.

Och så lär jag mig aldrig, stanna på macken för köpa snus och såg chips, åhhhh siiips.
Sen åker jag hem lagar mat och rör inte chipsen. Jag har en liten samling chips påsar i mitt skafferi, ehhe. Fråga mig inte varför jag köper chips när jag har det hemma och inte äter det.

Ska ta det lungt imorgon och hitta på nåt roligt med Anton =). Man saknar honom så mycket när man inte har honom.

Onsdag ska jag spela squash med en kompis, haha fan va me stryck jag kommer få, men jag är som en liten iller och kommer endå kriga för varje boll.

Måste börja tränna riktigt seriöst snart. Annars så kollar man i kalender och det är april och man har bara studsat omkring planlöst. Visst är det roligt, men det ger inget.

Mitt mål är inte hamna uppe med eliten, men jag vill veta hur bra jag kan bli. Som köpa en ferrari, då sticker till en bana elelr autobahn. Inte köar på E4an. Det kan man göra sen i sin volvo.

Äta lite och sova nu, frösöka blåsa upp kolebrie lungorna.

You Might Also Like

0 comments