Nu är tjejerna en månad gamla och träningen rullar på igen

torsdag, januari 19, 2017

Idag blir tjejerna en månad gamla. Svårt att tänka att man suttit hemma en hel månad.
Dock inte när man inser att man typ gått igenom hela Netflix. Dagarna är ganska lugna (väntar bara tills dom börjar krypa åt varsitt håll). Men kvällarna och nätterna är lite jobbigare. Vet inte hur många gånger vi sagt "det här var värsta kvällen hittills" och det lär inte vara sista gången. Fast sen på morgonen och ha en liten bäbis bredvid en kompenserar ganska bra.

Alva som snott en del av min kudde. Sovmorgon, ok...


Nackdelen är att man börja jobba nästa vecka, och sovmorgonarna försvinner men lär bli en del tuffa nätter även om Jessica tar värsta smällen. 

Vi börjar få lite rutin på det hela nu. Och jag fått till träningen ändå ganska bra men blir lite tight runtomkring ibland. Man kan inte sitta pilla sig i navel och kolla in Garmin grafer en halvtimme efter passet. Hur det blir när man jobbar också ska bli intressant. Tid kommer det finnas men frågan än om man prioriterar annat än träning (typ sova).

Veckan har jag kört på upplägg från Stefan (http://www.coachstefan.com/

Måndag: Cykel

Tisdag: Cykel 2X20

Idag fick jag en riktigt bra vo2 löppass på löpbandet körde 4or. Sista var fan på gränsen att jag skulle slipa av skalpen med ett gummiband. 

Elegant löpbandsbild


Igår frågade jag Jessica o det var ok att gå köra morgon simningen 06:15 idag.
Jag var inte ens i närheten, det var så långt borta att det inte ens fanns på kartan imorse även om jag haft en världs atlas.

Planen resten av veckan blir:

Torsdag blir en av roligaste passen: Simning med klubben kanske lätt cykel på dagen om tjejerna sover.

Fredag, cykel eller löp troligtvis lätt pass. Lite flexibel dag kanske bara äta polly.

Lördag, Morgonsim med klubben sen Cykelpass.

Söndag, lång löpning.

Sen får man se hur verkligheten blir, mer ser inte helt omöjligt ut. Skulle vara om det blir en tuff natt att man skippar morgonsimningen.

Det var ju mycket lättare förut och dom skriker ibland i skift och vägrar sova ibland men jag skulle inte byta ut det mot något annat i världen! (Pinnarelo dogma F10, räknas inte).

Det som är ganska skönt att jag inte känner nån stress över jaga timmar mm som förut. Jag mår ju som bäst när jag får träna regelbundet men nu kan man bara skita i några pass utan bli stressad över det.

You Might Also Like

0 comments