Det börjar bli tungt nu men går framåt

onsdag, februari 01, 2017

Nu är tjejerna 6 veckor gamla och kommit igång att jobba och alla vardagliga saker.
Börjar falla in i dimman nu också. Man märker att det börjar ta på huvudet.
Jessica tar helt klart största smällen på nätterna. Jag vaknar minst 2 gånger per natt.
Kvällarna är skitjobbiga, provar allting. Det vänder ju sen, hoppas snarare än senare.
Men vilket projekt det är med 2st. Dom skriker ju inte direkt i synk det är wäää,wuuu,wäää,wuuu.
Det blir ingen paus, som ett fågelbo, släng in 5 bäbisar till man skulle inte märka nån skillnad.Det här var vid 9 tiden igår kväll, ser inte direkt ut o vilja sova.
Tror somna 3-4 timmar senare med Jessica.


Det tuffa nu när man börjat jobba och man ska komma in i vardagen är tiden.
Man kommer hem strax efter 5, ska lagas middag, städas lite, alltid nånting som ska fixas och sen vid 8 tiden börjar projektet att försöka få tjejerna att somna. Nånstans där vill man klämma in träningen också. Sen försöker jag lägga tid på Anton också även om han kommer lite i skymundan. Vi har allafall hans träning så vi kommer iväg på och jag hinner köra samtidigt då också.


Kör trainer tillsammans med Anton.


Man blir lite gnällig och trött. Jag kan lätt skälla ut tanten i hemköp som inte håller rätt tempo framför en. Så finns det andra sidan av missären som kompenserar upp rätt bra. Bara man får hålla i dom (helst tysta) och dom tittar upp mot en så fixar man ett par timmar "fågelkvitter" till. Och sen bara vara med mina barn slår ju allt hur man än vrider o vänder på allt.

Visa stunder är oslagbara. Ölmage ingår med tvillingar också (typ som ett kit)!!Träningen och formen

Coach Stefan försöker hålla mig i form så jag inte totalt förfaller men även med bästa schemat är det svårt att taga till ibland. Jag hade gärna haft honom ner och matat mig med en espresso och bitchslappat mig inför varje intervall men det har jag nog inte råd med just nu, hehe.

Januari är över och loggat in 34 effektiva timmar.  Vilket är mer än vad jag räknat med. Sen kan man ju räkna med att jag varit "ledig" halva Januari också.

Det riktigt sköna med få passen från Stefan är en sak mindre o fundera på. Med lite tätare kontakt nu när mina dagar kan variera kraftigt så känns det effektivt. Hade jag själv valt vad jag ska köra nu så hade jag bara hamnat i nomanszone och fladdrat runt.

Formen är hyfsat bra, cyklingen är väldigt bra. Satt nytt ftp rekord med 8watt igår vilket var jätte kul. Det roligaste var nästan att jag kunde sedan droppa till min mjölksyre tröskel och hålla den direkt efter i 20min (annars har jag legat på golvet o flåsat efter 20min max).  Kan ju nämna att detta var i ett zwift race igår. Jag hade inte huvud att köra intervaller, och man blir lite mer taggad i ett zwift race.

Löpningen, sakta men säkert framåt. Jag behöver fart fart fart fart nu! Då behöver jag köra jobbiga intervaller och då behöver jag huvud. Jag behöver alltså en jävla massa koffein!  Söndags turerna jag håller i med klubben är oslagbara. Bra träning, fantastiskt sällskap och så får man kämpa lite extra.

Senaste Söndagens deltagare.Simningen börjar gå åt katastrof hållet. Tror allt bärande på barnen kan påverka lite. Varje simpass är jag tvärslut i axlar, rygg och armar. Tiderna är ju inga roliga o se nu. Funderar på titta till min naprapat och se vad man kan göra, kanske behöver styrke träna lite.

Vardags formen är sådär. Några kg på plus sidan. Blir väl lätt så när man måste lägga ut ett Polly spår fram till trainern för få passet gjort.


Februari nu kör vi! Lite mer watt och lite mindre polly.You Might Also Like

0 comments