Lätt smakprov på vardagen

onsdag, januari 11, 2017

Nu börjar babymoon perioden gå över och man tvingas in i vardagen.
Så idag var lite steg 1. Anton skulle till skola, vi behövde handla sen kontroll på minionerna, hämta Anton. Anton simskola och middag. Samt jag skulle träna 2 gånger.

Natten börja väl med att att tjejerna somna äntligen djupt nån gång när ugglan däckat och precis då hamnar jag i vaket läge och kan inte somna om. Vilken hit, hade lust att sparka upp dörrarna på franska balkongen och ge mig en stor applåd för den suveräna timeingen, men nu bor jag i hus utan en fransk balkong så jag gjorde inte det utan bara surade, ja ungefär som ni vet när man har sitt A race och inte kan somna kvällen innan.

Men upp kom jag inte alltför trött (läs: övertrött) och körde Anton till skolan.
Hem igen och klockan var inte ens halv 8 ( jag veet, men han ska självklart vara tidigt på skolan) och i bilen fick jag en sån där -Carpe Diem  feeling, fan vad det ska hända grejer nu.

! Kom hem och somna i sängen! (vafan skulle jag dit o göra).

Resten av dagen gick väl som lite på räls, utom att jag sov bort min tränigs tid nr 1!
och lite fix hemma.

Minionerna kontrollerades och dom växt på sig riktigt bra. Speciellt Mini så behöver äta upp sig.
Dom ligger på 3 & 3,7 kg nu. Jag vet ju vem som kommer bli sprinter och vem som kommer bli bergsgeten redan nu.

Anton körde simskola och jag passade på köra lite styrka och streach på "balkongen" i  simhallen.
Det ser ut som jag fastnat med mitt gummi i en stolpe och försöker få loss den i typ 30 minuter.


Middagen var gårdagens mat som åkte fram igen, en coscus sallad och alla var nöjda med det valet *puhh*. Undra om det går 3e gången gillt?

Sen fick jag premiär på mitt löpband, mest för testa banden men körde intervaller 2min och vila 3 i 5 tempo. Jag tänker inte säga intervall fart för risken att bli retad på nästa grupp löpning.
Super nöjd med ett löpband, det kommer göra sån skillnad för mig. Jag lat av mig och tappar ofta fart, nu är det bara sätta farten kolla klockan och bita ihop!Alla grejer bara råkade hamna sådär...

Imorgon är en ny dag med samma moment som idag nästan fast sim skola, dubbla pass , middag mm. Så säger som mitt gamla befäl: Gör om gör rätt!

- Carpe diem!*
*Riska finns att det kommer som en tatuering i pannan snart.

You Might Also Like

0 comments