Lördag | Löpning & Donken

lördag, september 19, 2009

Efter en natt med lite sömn, vakna klockan 1, 2, 5 och till slut klockan 7.45 så var man lite seg.
Jag o anton tog allafall tag i saken och fixa lite hemma. Sen gick vi ner till centrum. Hitta 2st craft funtions t-shirt för 300kr dom brukar ligga på 400-500 kr styck annars. Gillar crafts kläder deras storlekar är perfekt för mig, alla vek och sömmar är exakt där dom ska vara.

Lämna av Anton vid lunch och somna i soffan vart väckt av ett telefon samtal.
Bestämde mig sen för gå ut och springa en kortare runda, skulle egentligen till solna och springa med en polare men vart ändrade planner.

Startade löpning i väldigt bra fart, bennen kändes hur bra som helst, nerför backen brukar normalt sakta ner lite där men kände inget i bennen så fortsate en bra bit. Sen kom anfådheten och sakta ner lite. När jag kom in i backen hem så såg jag att tiden låg på 24 min, haft som mål att dra rundan sub 30 så öste på allt jag hade och kom in på 27.24. Då har jag slappat en bit kring 20 minuter strecket också. Så kanske finns möjlighet för 25 min på rundan. Rundan är på ca 7km.

Åkte ner till gymet, var där kvart i fem och så säger dom att dom stänger 5. Vafan hur kan man stänga klockan 5 på en lördag. Vad ska man göra hela kvällen då? Åkte till donken istället och beställde en hamburgare.

Köra distans imorgon, var länge sen, och på crossen också. Göra iordning den ikväll. Inte rört den sen typ februari.

Dagens pass:

You Might Also Like

0 comments