Disco Cykling och gym

torsdag, september 10, 2009

Fortfarande massa strul med benet idag så stack ner till sats och gymade rygg/axlar nån timme och sen bestämde jag mig för köra lite disco cykling.

Torsdagar har dom typ av Tour de france pass, wtf man får se lite folk och kan vara bra för benet med värme och trampa lite lätt.

Instruktören var nog jätte bra och trevligt pass om man inte håller på så mycket, ehhe
Tyckte det var jaa, han prata ganska mycket folk tycker nog om det, inte jag. Jag vill ha min prick på väggen jag stirrar på och kör på. Och det var mest stammisar som kör varje torsdag senaste 5 åren där. Hade en brevid mig som skrek JA Ja Ja hela tiden. Ett ja till och jag velat [*****] henne.
Skulle satt mig på en monark tränings cykel vid löpbanden istället. Tyckte mer om disco passen på måndagar. Mer folk också. Det typ därför man går på spinning.

Men var inte meningen att jag skulle träna idag. Kul atts e lite folk allafall röra sig omkring. Annars pressar man trainern hemma, är i löpspåret, eller ute och cyklar runt nån sjö. Varför ska man alltid cykla runt en sjö?

Tror det kunde vart bra för benet allafall. Känns lite bättre, eller känner inget just nu allafall.

Vet inte vad jag ska göra med Halv maran, antar att det bara är o vila imorn, test springa nån km på lördag morgon och se om det känns nåt annars får jag skita i det.

Dagens pass:

You Might Also Like

0 comments