Home sweet home

fredag, december 30, 2016

Vi kom aldrig hem till Julafton förra veckan men vi fick julafton alla fall, bara dagen efter.
Så förra Söndagen fick äntligen komma hem efter halva pension sparandet gick åt till 5 dagars parkering på KS.

Även på Söndagen kom Anton över för fira jul med oss. Vill gärna ge lite fokus på Anton också, det blir ju rätt mycket på tjejerna nu. Efter kommit i ordning fixade jag ock Anton jul middagen och vi hade en väl "traditionell" jul middag i en lite mindre skala.

Julbord modell enkel Sen vart det paket öppning mm =)


Väldigt skönt att komma hem fast man saknar ju lite saker från KS. Som bara ringa och fråga nåt, eller plinga så kommer det mat till tjejerna. Men möjligheter är betydligt större och bara kunna gå laga mat och inte fundera om broccoli rester eller varmkorv till middag. 
Hemma har det dock varit väldigt lugnt i veckan, blir ju inte så mycket action här. Försöker hitta på lite saker med Anton, vi fastnat rätt bra för air hockey spelet som han fick i julklapp.Har försökt komma igång med träningen. Det väl handlat mest om avsluta detta tränings år och sedan ladda om nästa vecka men nytt schema. Inte varit helt 100% frisk, märkt mest på pulsen stuckit rätt bra även om jag legat på lägre intensitet. Men kunnat tränat varje dag ganska bra tjejerna sover mest hela hela dagar vilket är skönt. Idag var jag ute med Peter på 20km löpning. Trodde inte skulle fixa det och hade stora planner på hoppa av vid 15 med men det gick fint. Hade alldeles för hög puls idag så hoppas det inte kommer nåt i efterskott nu. Nästa vecka blir det lite högre intensitet igen. 

Skön tur ute i solen


Hoppas man kommer mer in i allt snart. Dagarna är lätta men tycker lite jobbigt utan kontinuerlig sömn även om Jessica tar värsta smällen på natten. Det lite mer att göra med 2st och inte alltid dom synkar som man vill det, hehe.

Laddning för natten.

Ibland önska man att man hade 3 armar.


Imorgon är det nyårsafton. Blir väldigt lugnt här, hoppas vara uppe och titta på fyrverkerierna alla fall. Vi kanske kan ta en promenad vid tolvslaget. Anton är hos sin mamma så blir inget pangande här. Ska ner på första sim passet imorgon. Se om man sjunker, sen blir det lite simning med Anton också :). 


Försöka få ihop en inlägg om 2016 imorgon som jag gjort senaste året. =)


Gott nytt år!You Might Also Like

0 comments