Inför Mallorca IM 70.3 och Duathlon RM

måndag, maj 04, 2015

När man inte har bloggat på ett tag så går det antingen väldigt bra eller väldigt dåligt.
Kan inte säga att det är det första, men skulle inte säga att det gått sådär jätte dåligt heller.
Bristen på motivationen har väl varit största anledningen till min blogg varit lika het som en kaktus mitt i Sahara öknen. April har ändå varit månaden jag tränat mest (timmar) i år, varken jag velat det eller inte men jag har fan inte haft lust att skriva om det efter, åla över kaklet och sakta sjunka ner i poolen som en insmörad iller varit tillräckligt.


April har alla fall varit skadefritt och jag fått igång det hela lite. Jag är inte riktigt "där". Min karta hittar inte ens dit jag ska vara men på rätt riktning enl. kompasset. Det jag saknar just nu är fart, behöver släcka lampan och dra en månad med 4or i en mörk källare utan mat och bara vatten (watten, höhöh).  Löpningen har gått bra förutom att jag missa en sådär 15 backpass. Var på väg till min backe en gång men jag orkade inte springa hela 2km ditt. Vände och gick hem efter 1 km. Tanken som räknas gäller inte här. Viljan fick dock ett bonus poäng. (den ungefär lika värd som hemköps bonus: 555767777 poäng ger en tillbaka 20kr vid köp av 5.000kr).

Men nu är vi äntligen här, nu börjar tävlings säsongen.
Det är som ens första barn, man är aldrig redo för det! Men man blir det!

Väsby Duathlon (även rm duathlon) blev min premiär i år.
Mina lungor och mina ben fick verkligen lida för bristen på vO2 pass. Det var ingen trevlig överraskning de fick när startskottet gick. Det kan sammanfattas med tre bokstäver: WTF!

Cyklingen tycker jag dock gick ok, och var inte jätte besviken med löpningen heller.
Känslan var jätte bra. Jag hade klivit ut långt ur min komfortzon. Kolla jag datan efter så var det inga direkt imponerade siffror. Men det hade även Einsteins lärjunge kunna räknat ut, att dom inte skulle vara så höga.  Jag kom 7a av 8st i M35 klassen. Lite trist att det är så få som kör i tävlings klass.

Så det är med en bra känsla och urusla siffror jag åker ner till Mallorca imorgon.
Det är ska bli ett roligt / trevligt lopp så faktiskt, skiter jag i siffrorna just nu. Jag kommer inte slå nytt PB på denna banan såhär tidigt på året. Ska ner och njuta med Familjen nu =). Men det hindrar mig inte från att krama ur lungorna som en blött wettex trasa endå.

Känns inte som jag ska ner och köra Mallorca IM 70.3 just nu.
Kommer nog när flygplanets gummi slår ner på spanska asfalten och man glider runt i lite manjana style.

Är rätt mycket annat som upptagit en hel del hjärn aktivitet på sistone, så dom 5 hjärncellerna har fått gå runt på rött. Varit en del med jobbet och flytten som kommer bli ganska jobbig. Försöker få igång MTB sektionen för Frilufsfrämjandet och trolla fram tid dit. Sen flytten till huset, fan vilket projekt det är att flytta till hus.  Nu är hela förrådet klart och packat ner i lådor alla fall :).


På tal om packning så jag precis packat ner allt för Mallorca också. Inser att jag kommer nog lägga med tid på packa upp och ner cykeln än vad jag kommer cykla på den, hehe

Mallis packningen

Nu ska jag koppla av och invänta ångesten för flyga. Är döds rädd för flyga.
Anton gör världens roligaste imitation av mig när jag flyger, hehe
Varit rätt stressad på sistone så har inte ens tänkt på flyget annars kan man sitta där en vecka innan och ha ångest för det.


Hoppas på bra internet nere i Alcudia och försöka klämma ur några blogginlägg där nere :).
Hoppas även motivation är uppe ett längre tag för skriva här nu.

Vamos!! =)


You Might Also Like

0 comments