Spontana Fredagen

lördag, november 07, 2009

Anton studsade över till till mig på morgonen, eller snarare kom rullande.
Jag hade en sån morgon som man har varit piggare bakis fastän man la sig tidigt och allt dagen innan. Fast lite jagande och2 st expresso så var man på spåret igen.

Vi bestämde oss att stanna hemma till lunch och åka ner till centrum efter.
Efter lunchen så tänkte jag ska prova om jag kan få honom och somna i sin säng för sova lunch, det värsta som kan hända är att jag dår sätta honom i vagnen som vi skulle gjort.
Och han somna i sängen, så skönt dels ett framsteg till och slippa ta på overoll skor och allt bara för gå 10 minuter sen av med allt etc.

Åkte ner till centrum sen var o köpte en bluetooth motagare till steron (berrätar mer om den längre ner). Gick runt lite. Sen fick han leka i den där gula fyrkanten under rulltrappan.
Jag är vad ska man säga fortfarande lite ovan i den ut och leka med annat folk, specielt när man är ensam pappa där. Tvekade lite att gå dit, men såg att Anton ville dit jätte gärna.
Anton är ju och sådär 100 blås direkt, när man släpper ner honom blir det lakrits sträck på marken. Dom andra sitter och läser tidningen (föräldrarna altså) själv studsar jag omkring, dels är jag själv väldigt rastlös och sen nej Anton inte klättra ut, nej inte ta hennes plånbok, nej du inte röka ciggar föränns du är 18 mm.
Skulle åka hem så var Antons mamma på väg dit så vi gav henne skjuts hem också.
Ville testa om vi gick fort förbi om han skulle känna igen henne bland allt folk. Klart han känner igen henna men skulle vara intressan om han gjorde det i farten när vi bara passerade i sidled.
och det gjorde han.

Kom hem testa min blåtands grej till stereon och vart såå grymt nöjd. Har hört si o så om den att den inte funkar med vissa saker. Men nu kan jag streama ljudet från bärbara, ipoden (tuoch), mobilen ahh allt som blåtand från soffan till stereon =). Rekomenderar den verkligen.

Var ute sprang, vart lite kortare för jag pillade med ovanstoende grej för länge, ehhe
Sen laga jag pannkakor till anton.

Sen på kvällen ganska utråkad, så jag o en kompis överens om ta en öl i stan.
Kvart i 11 bestämde vi det, insåg att jag måste gå 10 i 11, eheh
Vart så där när man satt på tåget: inga blåbärs fläckar på tröjan elelr byxorna check.
Likadana skor check, hehe

Var på dublinner, 2 öll sen tåget hem, ville definitivt inte åka buss.
Lite kul med sånna där spontana saker.

You Might Also Like

0 comments