Fredag igen, en dag med Anton.

fredag, november 20, 2009

Haft en jätte trevlig dag med Anton idag.
Han sa Pappa första gången idag, gjorde mig jätte glad. Att han förstod vad det betydde också.
Eller han förstår kanske inte vad det betyder men att det är jag.

Jag har alltid tyckt om att vara med honom, men nu känns det mer som vi umgås mer än jag tar hand om honom. Det är så himla roligt. Från i somras så har jag alltid varit så orolig att han skulle vara ledsen o så och hans mamma fick smyga iväg när hon skulle gå. Och man fick underhålla honom ganska mycket. Jag tyckte ju om det, men man var helt slut efter en dag. Nu kryper han upp brevid en och man kan kolla på tv, vi har olika lekar, bollar till varandra mm, och vi förstår varandra bättre. Känns så tomt nu när han inte är här, jag vet att han har det hur bra som helst hos sin mamma men man saknar honom direkt.

Lämnade över honom vid 4 tiden och studsade ner till gymet. Körde lite bröst, triceps, mage och korsrygg. Hade egentligen velat köra ben idag men ska vila dom tills på söndag.
Ont i ena axeln från igår. Fan ibland ska jag stressa mig igenom övningarna, bättre skippa några övningar om man har bråttom. Jag gör hela tiden dumma saker. Jag har alltid ont nånstans.
Jag är ungefär som en trimmar o trimmar bilen men tänker inte på att man behöver större bromsar om det går mycket fortare.

Var sen över till granen som hade problem med sin cykel. Smorde lite vajrar så var det fixat.

Beställde faktiskt en pizza sen orkade inte laga mat ikväll och hade en liten flaska vin hemma.
*Ångest fredag* hehehe, neee kände faktiskt för att inte göra nånting ikväll. Jag brukar alltid vilja göra nåt men inte ikväll, hade nån ringt hade jag säkert gjort något, men hade frågat ifall jag velat åka och bestiga kebnekaise ikväll hade jag inte sagt nej heller, hehe

Somna efter jag åt i soffan, zzzzz vakna till sådär yrig, var e jag (det lista jag dock ut ganska fort) sen undra man är det morgon eller mitt i natten. Klockan var 8. Nu fick man fan ångest, ehhe

Ett par espresso och en redbull så var man igång igen. Känns ibland som man går på koffein, ehhe. När det tar slut slocknar man. sen kanske det kan vara att man tränat sön, mån , tis, ons, tor och fredag sen ett glas rött på det *dunk*.

Ska sortera lite musik och fixa lite saker och sen gå och sova =)

You Might Also Like

0 comments