Dags tur till Gtb och fys test på Activitus.

söndag, november 22, 2009

Gick upp klockan fyra i morse för jag och en polare skulle till Göteborg och göra fys test hos Activitus.

Ganska trött när jag vakna för min jävla grane börja spelaskit hög musik klockan halv 1 på natten.
När en tegelsten kom mystiskt flygande. Jag satt öron proppar och somna om. hade jag inte redan lagt mig hade jag gått upp, men redan sagt till honom 3 gånger, börjar lessna på det.

Hur som helst satte mig i bilen och åkte iväg halv fem, kom till sumpan vid 5 och därifrån bar det av mot Göteborg. Vi hade ok med tid och åkte lungt ner.

I Gtb lärde vi oss direkt att dom inte riktigt fattat det med rondeller där nere, dom ska vara runda och inte ha väjnings plikt förkomma ut.

När vi väll kom dit så körde min kompis testet först. Bestod av 30 min cyklande med succesiv ökad belastning där blood prov togs för mäta mjölksyran. Sen ett annat test där man spinner upp så fort man kan sen läggs max belatning på och man ska trampa i 30 sekunder.

Polaren körde på bra och det såg tungt ut.

Sen var det min tur, första vart riktigt tungt mot slutet led ganska bra där.

Den andra var frukstansvärd, spann upp till 230 pedal varv per minut och sen vart det mina längsta 30 sekunder i mitt liv, ehhe

Sååååå skum känsla efter, yr och sen kom smygande efter men försvan efter några minuter, men sen kom utmattningen och illa måendet sakta smygande, vart riktigt illa. Fick lägga mig 10 minuter i omklädnings rummet för att inte spy. Detta av 30 sek belastning, ehhe. Det sjuka var den smygande illamåendet som kom sakta efter. Sjuk känsla.

Sen var vi och hämta några högtalare och körde hemåt.

100+ mil i en pickup kroppen har kännts bättre, ehhe
12 timmar i bilen och 30 min 0 30 sek test, men det var helt klart värt det.
Fast nästa gång åker vi tåg =) Ner om 16 veckor o göra om det.

Så himla trött nu, varvar ner lite och jobb imorgon.

You Might Also Like

0 comments