Raceweek Ironman Kalmar

onsdag, augusti 14, 2019


Sista veckan innan Race. Jobbet är klart allt är fixat, det bara luta sig tillbaka och vänta in Race day eller?
Denna vecka är även paranoid veckan. Man upptäcker så mycket fel på sig själv så att en hypokondriker skulle bli avundsjuk.

Lite charmen med "stora" lopp är ju allt lite extra som måste fixas. Mycket som hittas på. Och mycket blir gjort också som man annars inte gör. Bla. ska jag balansera hjulen på bilen för åka 7 timmar med något som skakar mer än en pansar vagn är lite jobbigt. Men inte tillräckligt för en 30 min färd, då är det jobbigare att åka och balansera hjulen.

För mig börja det väl på sämsta sätt, typ. Min rygg paja förra Lördagen. Inte helt men någon muskel ligger på och strålar från ryggen ner till benet.
Var hos Naprapaten i Måndags kväll, vart lite bättre men ska måste dit på Onsdag igen. Jag kör nästan hellre en IM än går dit igen.

Det inga problem kunna starta o så och det är "bara" en muskel som ligger på. Jag blir jätte trött i ryggen av en dag på jobbet bara. Då kan man tänka sig hur det blir efter 18mil i tempo position. Min rygg är ju redan som en stelopererad mask. Tillsammans med kyckling låren så är inte utsikterna så goda.

Annars känns det rätt ok, Jag är inte så bra form som jag planera i Vintras. Jag lyckas aldrig hålla ihop det hela vägen, men tror hittat lösningen till det för kommande år.
Mitt enda mål är sub 11 (förutom att ta sig runt) och sist vart det 11.17. Jag är inte bättre än sist, så det kommer vara på håret. I år har jag en betydligt bättre Energiplan och lite mer erfarenhet. Det ska man inte räkna bort, bara kroppen håller.

Så här ser annars sista veckan ut!

Måndag
Jobba
Vilodag och Kiropraktor på kvällen.

Tisdag
Jobba
Test av cykeln ca 3 mil (lätt).
Genomgång av cykeln.
Sen gammalt kollar jag alltid cykeln 2 dagar innan avfärd för en
chans att köpa nya delar om man hittar nåt defekt.

Onsdag
Morgonsim
Packa
Kiropraktor (igen)
E.v en väldigt lätt löptur

Torsdag
Resa till Kalmar
Hämta nr lapp
Racemeeting

Fredag
Tidig morgonsim
Cykel checkin
Anton kör Ironkids

Lördag
RACEDAY!

Söndag
Lägga ut triathlon utrustningen på blocket.

 You Might Also Like

0 comments