Livet som 40 åring

söndag, juni 09, 2019

I veckan slog det över från 39 till 40... 


Katastrofen var ett faktum, man visste att det skulle komma men sen bara pang.
Som att sitta i en läckande båt och helt plötsligt hoppar en haj in båten och den vill inte diskutera senaste reporäntan. Känns som att det var precis nyss man blev 30 och man tänkte att man måste börja pensionsspara. Nu är det mer fuck, skulle börja pensionsspara. Men man har avverkat ett antal schyssta hojar istället #yolo.

Men man är ju inte äldre än vad man känner sig!
När jag ska ta på strumporna på morgonen så känner jag mig som 60, så på pappret ligger jag på plus.

Hade en underbar födelsedag i onsdags, förutom att man jobbade och hade morgonpasset, hehe
Fördelen är dock är att man kommer hem tidigare, nackdelen är man somnar på soffan. 
Jag, Jessica och tjejerna åkte ner till Bollstanäs och åt pizza vid stranden, passade på att snabbtesta nya våtdräkten och bara tog det lugnt. För ett halvt liv sedan hade man velat vara på stranden med gäng polare och lika många vodkaflaskor.  Överraskningen var att jag fick en SUP (Stand up Paddle) av Jessica, underbar present men jag misstänker fortfarande att Jessica hade kraftig idétorka, för jag aldrig fått köpa en tidigare, när jag ville göra min morgonyoga på en sup mitt i Edssjön. Men skulle nog inte komma längre än att sparka på pumpskiten och seden jaga ankan som skrattade åt mig.  Eller så insåg hon att om jag skulle få kris och bara paddla iväg skulle jag bara komma till sydändan av Norrviken och så kunde hämta mig utan att det vart för jobbigt. 

Ska man försöka få ihop en fest och fira nederlaget, kanske med gravöl. Nackdelen är att man umgås med 90% triathleter och det är tävling varenda helg i Juni.

Kör på som vanligt 110% rakt fram :)

You Might Also Like

0 comments