Inför SM i medeldistans

torsdag, juli 23, 2015

I helgen är det SM i medel distans i Jönköping. För visa Svenska Mästerskapen för mig Survival Mode i medel distans. Känns inte så jävla medeldistans när man är ute i 5 timmar och skrapar sko sulorna mot asfalten.

Jag är inte direkt i nån topform just nu, men o andra sidan har jag aldrig varit det tror jag.
Misstänker att jag hade min peak när jag föddes och sen har det sakta gått utför.
Men nu är jag hel allafall. Sen maj har det gått lite svajigt. Knäckte revbenen (spricka i 3st) efter försök att leva på gamla MTB meriter på Downhill banan men insett halvägs i min flygtur att jag är triathlete nu och svänga för ett potthåll är en tillräcklig teknisk utmaning.  Lagom till revbenen blev bra så fick jag benhinneinflammation *yayy*. Lägg till flytt till hus (kommer ett inlägg om det snart) och en 3 veckors semester som bestod av 12 timmars daglig slit så är man här nu.

Men jag jag kan springa (en mil alla fall) smärtfritt och min wattmätare visar högsta siffrorna på väldigt länge så det känns bra. För inte höja självförtroendet så går simningen sådär. Skönt endå om det går för bra så blir jag orolig =).

Jag har 2st mål i helgen: Ha en jätte trevlig resa med Jessica och ha ett roligt lopp.
Det hindrar mig dock inte från försöka köra skiten ur mig och försöka slå alla (inte fysiskt, jo fysiskt men inte rättsligt straffbart utan sportsligt).  Enligt väderprognosen ska det regna hela Lördagen. Testar denna länk nu: http://mindly.se/artiklar/hur-du-taenker-mer-positivt


Cykeln är smörjd, våtdräkten är limmad och jag är hyffsat nykter.
Nu bara att köra =) (snart)...


Cykeln iform allafallPacknings högen börjar forma sig.You Might Also Like

0 comments