Torsdags simmet med rekord 100ing

fredag, mars 13, 2015

Torsdags simning är sån där ångest härlig simpass.
Man vet att man får plågas ganska men efter är det rätt skönt.
Det absolut jobbigaste är att efter middagen så glider man ner i soffan en stund o vilar och sen så ska man iväg kl 7 o simma zzzz. Igår vart det lite lättare då vi var ute och spelade fotboll innan så amn höll sig igång.

För typ tjugoelfte gången så glömde jag simsakerna hemma.
Men som tur är har jag o Jessica fått in rutin på det hela. Jag ringer henne, 5 min senare står hon vid vägen utanför hemmet, jag glider upp öppnar fönstret och hon kastar in sakerna, jag gör en usväng o mot hallen igen. Det enda som kan effektiviseras är vårt samtal.

- Jag glömt sakerna, kan du komma komma ut om 5?
(där hade det räckt med "roger, out"! men blir)
- Igen!!!!
- Ja
- Du glömmer alltid dom!
- Jag vet, kommer du ut.
- Hur kan du glömma den hela tiden?
- 3 minuter!


Själva passet vart lite speciellt, huvud delen var att vi skulle maxa 8st Hundringar.
Inga start tider utan hade en viss tidsperiod att köra alla på. Inte stressade tidsperiod men inte för slappt heller.

Körde 4st 100 ingar innan i distans fast, råkade dra dom under 1.30 var väl kanske lite över ambitiöst. ehhe. Men jag inte känd för ta det lungt i början heller.

Första Max 100ingen drog jag på 1.17 som är rekord för mig. Jag kört 1.17 en gång tidigare men då tog en tid på mig. Nu starta jag och stoppa klockan själv (när jag stoppar, tar jag vänster hand på kanten sen lyfter höger och stoppar tiden). Men jag kan inte säga nån annan tid än 1.17 men räknar det som mitt snabbaste =). Visst kan man titta åt sidan på klockan vid bassängen, men jag har synfel (astigmatisk, + lite närsynt) sen lite imma på glasögonen + total syrebrist i hjärnan. Så trycka på en knapp är typ det jag fixar.

Dom andra gick lite åt skogen, som brukar göra för mig, ehhe. Kanske skulle vilat lite mer mellan.
Tror jag hamna på:  1.17, 1.20, 1.22, 1.27, 1.25, 1.26, 1,27, 1.31

Var jävligt besviken att jag drog en över 1.29. Men från första frånskjutet på sista så krampa min vad till rejält. Tänkte bryta men såg att det var en luck till den bakom och att jag inte låg i vägen så fortsatte. Men jävla kramp, vet inte ifall det var för att jag fortsatte, men har svårt att gå idag fortfarande ont i vaden. Får bli lite foamroller ikväll. Sen en whiskey för slappna av :)

Måste lära mig voltvända bara, tror jag kan ha en sub 1.15 i siktet då. :)


Ikväll blir allafall lungt.
Ska nog meka klart Mtb'n. Har fått en hel del klagomål från några familje medlemmar om att cykeln står i vägen i hallen. Vill inte peka ut nån men den är ca ett äpple högt som klagar mest.

Blivit väldigt sugen på köra mtb. Kan nämna att min muspekare har sniffat runt anmällningsknappen till Xterra. Bara mitt snål finger som krampat.


Imorgon blir det nog simning och sen Årsmöte med klubben (hörde nåt om fika).
Anton ska på kalas sen, så om jag fick välja skulle jag cykla då men åker nog på tvätta fönster.Ingen simbild från igår, så får bli en arkiv bild från Mallorca.


You Might Also Like

0 comments