Inte helt död.....än

tisdag, februari 18, 2014

Inte skrivit på väldigt länge nu. Tanken var faktiskt att jag ville göra ett inlägg där jag äntligen var pågång igen. Men det verkar dröja.

Nyår och precis klar med min penicillin kur, börjat kunna springa en hel mil utan ont.
Året börja verkligen bra första veckan, sen sket det sig.

Min rygg paja andra veckan, det var kanske lite dumt att ge sig ut och springa en mil 3 gånger på samma vecka när det var ett halvår senast man kunde springa så långt. Och viljan att springa hela milen sista gången den veckan kanske var lite större än förnuftet att lyssna på smärtan, det gjorde inte väl inte speciellt ont då och bara några km kvar ju.

Fördelen med det var att jag äntligen kom iväg till Naprapaten.
Denna gång gick jag till Johan Forsbrink (Väsby Sport klinik). Fixade till ryggen direkt.
Sen fick jag en genomgång på Gymet, då mitt stora problem med ryggen / höften var att jag var grymt svag i vissa delar. Körde några gympass och alla problem borta men skulle hålla mig lite till tills jag skulle springa igen för få upp lite mer styrka.

Nästan igång igen och så vart jag toksjuk hela veckan. Börjar bli riktigt less.

Kom igång igen veckan efter starta långsamt och hade en riktigt bra vecka mina första 3 sim pass för i år fick jag också.

Så kom nästa vecka och en till Penicillin kur. Läkaren misstänkte att jag hade något som låg vilande i kroppen så fick någon ny starkare penicillin. Jävlar vart helt utslagen. Hög Feber frossa / toksvettades i 3 dagar. Det var precis att jag orkade gå till dagis o hämta Anton sen slockna jag hemma. Väldigt glad att jag har Jessica som kunde hjälpa till med mat mm. Andra dagarna orka man sig alla fall till soffan o vara lite social hela kvällen.

Imorgon är sista dagen med penicillin och känner mig hyffsat pigg, lite rethosta kvar bara.
Så på kvällen blir det trippel pass.
- Nä, blir lungt resten av veckan, köra igång lite lagom takt.
Motivationen är väl helt bortblåst, tävlingsmässigt önska jag detta år var över och det var September nu.

Det som varit tråkigast av allt är att jag varit sjuk just på veckorna jag haft Anton.
Man har väl försökt hålla igång lite hemma, spelat tv spel mm så gott man kunde utom 2/3 kvällar då jag var helt sänkt.


Fått en hel del hjälp från Anton också med bla maten =)Nu är det drygt 50 dagar till Mallis, sen kommer man hem så är det Göteborgs varvet och Stockholm Marathon i Maj. Inte alls stressad.

Tyvärr inga lopp man kan namn ändra o få pengar tillbaka.
Men händer det nåt mer så får jag skita i det (är på gränsen endå)  sikta på Ironman Köpenhamn i Augusti och kanske nåt annat i höst istället.

You Might Also Like

0 comments