Vasa Trampet

lördag, augusti 28, 2010

Fredagen stack vi 4 vassa själar från Vallentuna Ck upp till Mora (*inkludera mig bland en av dom).
Jag kände lite att jag lika gärna kunnat stanna kvar efter cykel vasan där, ehhe

Efter ett par timmars bil åkade landade vi i Mora ungefär halv 9. Denna gång hade vi inte en genomsnitts fart på 200kmh så jag slapp ha kramp i underarmarna. Vart dock mycket snack om kost tillskott. Vi var allafall 2st som hade allt. Finns termen Näringstillskott junkies?
Hur som helst efteranmälde oss (jag alla fall, ska alltid vara så jävla sen o missa vanliga anmälan) och leta upp en matställe utan blinkande neon skyltar. Vi hitta till slut ett ställe som var öppet, jag misstänker att skylten bara var trasig där. hehe
Bestämde mig för pastan, ändrade mig i kön till kebabtallrik beställde tillslut pastan men borde valt kebab tallriken. Hade jag haft lös tänder hade jag kunnat ta ut dom o endå fixat den pastan ;)

Dagens oseriösa bild i brist av sömn :)

Åkte vidare med stora bilen som drar mer än en stridvagn till stugorna efter lite förvirring vart det kunde vara så hamna vi rätt. Vägskyltar är tydligen bättre än tidigare erfaranheter ;)
Lite dösnack pillade på varrandras cyklar, urlassande av alla sprortdrickor mm mm mm mm. Studsa vi i sängs.
Stugan och stora bilen


Tävlings Motionslopps dagen


Vaknade o kändes som nån blandat cement i min näsa på natten o det hade stelnat nu, så jävla täppt.
Lite nässpsray löser det mesta *faktiskt, ehhe

Man kände att det börja bli höst, armvärmare, knävärmare och väst på. Fortfarande kallt.
Jag och Daniel ställde oss längst fram vi skulle köra med första klungan och få nån bra placering.
Mitt mål för dagen var att komma in med första klungan, och försöka hjälpa fram Daniel mot slutet om jag orka. Visst det är ett motions lopp, men jag kunde räkna fram 3 siffriga horn vid start linjen.
Karin och Jonas klev lite längre bak.
Starten gick iväg med master start en bit, och jävla vad det gick undan sen. Första klungan sprlittrades riktigt fort, såg Daniel sticka ut till vänster o jaga men jag låg inträngd till höger då stacken snubbe framför mig och jag haka på. Tillfällena jag vågade titta på klockan låg vi över 55kmh och jag kände att formen var allt annat än bra. Näsan svullen, halsen gjorde ont och bennen brann. Tänkte att det här funkar inte.
Efter min första förning prata jag lite med Daniel och han kände likadant, han hade varit förskylt ett tag också. Så går han upp o kör igen, vafan!!!! Bara haka på och bita i styrlindan. Satan vad det tog emot i låren.
Efter andra körningen plockade jag upp mina lungor från asfalten och så veck vi av. Körde motsatt rikting till dom andra vckarna kom och så åkte med dom.

Jag o Daniel la upp nytt uppdrag för dagen, nu skulle vi vara hjälp ryttare är Karin.
Det var riktigt roligt, det var ju bra fart i den klungan och jag Daniel drog upp till en annan stack fram o förde lite. Joja lite fram o tillbaka. Han ta några bilder från klungan också.

Blir lite suddigt efter man spurtar fram o rotar fram mobilen.Från klungan
Det var en trevligt lopp trots att ambitionerna var andra.(får väll komma nästa år på revanch) , vart dock lite sliten mot slutet säkert efter allt jojo åkande, har inte suttit på landsvägs hojjen så mycket så länge i år heller.
Vi lyckades med vårt uppdrag också som hjälp ryttare också =). Fast sista milen (arna) gjorde jag kanske inte så mycket nytta, ehhe

Det roligast av allt var nog att vi samlades ihop alla från klubben o körde i mål i ett led.

Lite andfåd leta kamra o hålla klungan.

Hände massa små  grejer under hela loppet, men svårt att få med allt efter.
Vart en bra tur hur som helst, 140km och tror vi snitta 34kmh.

Länk till alla bilder

You Might Also Like

0 comments