Slow starter, absolut inte sömnlös

söndag, januari 03, 2010

2010 har inte direkt startat med fritt fall.
Helgen har jag sovit, sovit och typ sovit. Naturliga kommentaren jag hört är "du kanske behövde sova". Men vem fan behöver sova så mycket, jag är ingen jävla zombie, =)

ok, jag gjort lite till saker.

Jag haft en väldigt trevlig helg faktiskt, ätit ute lite för mycket kanske.
2010 året jag ska börja laga mat ordentligt, börja med äta ute 4 första dagarna, hehe
Kollat på film, varit ute och springit, åkt skidor 2 gånger, fikat och såklart sovit.

Jag lyckats köra ner i diket också , och så jag i ett nöskal. 2 minuter efter kommer en plog bil körande förbi som ett mirakel, antagligen trodde jag det var ett mirakel för jag stod där dumt o titta på när den åkte förbi mig, hehe. Efter 5 min börja springa efter den. Antagligen tyckte nån av mina hjärn celler att det var alldeles för lätt att bara stå där o vinka in den.
Norpa ett par nävar gruss (jepp, jag fråga först det ska var en viss utmanning inte utmana ödet), men jag hade lätt sprungit ifrån den, fast jag kan gissa att han visste vart jag skulle, hehe
slängde det under däcket och sen var min super turbo delux volvo (utan turbo) uppe igen. (det är föresten ingen delux i den heller).

Men jag tänker inte berätta hur jag hamna i diket, räcker med att jag berrätar hur jag dissa plog bilen.

Satan va kallt det är också, ska inte klaga bättre än +1 o slask. Men ca -5 är väll mer humant.

Försöker mixa ihop en skiva, allt är klart utom intro låten. Jag har typ försökt hitta den i 3 veckor.

Ska försöka komma igång med mitt tränings schemma nu också. Men är inte så motiverad, just känner jag mig inte motiverad för nånting. Det skulle vara sova då, hehe

Ähh, ska kolla klart på en film nu, mixa ihop skivan, göra tränings schemmat för nästa vecka och sen gå lägga mig. (kanske klämma in en whiskey mitt mellan nånstans och somna i soffan ;)).

You Might Also Like

0 comments