Never waste a good crisis!

tisdag, juni 16, 2020

Det utan tvekan speciellt år och hoppas inte kommer få uppleva det igen men det betyder inte att man kan göra det bästa av det eller som gamla Winston sa: Never waste a good Crisis!


Det är skit tråkigt att det inte är några tävlingar och man är lite less på sitta hemma och jobba men man lärt sig tvätta händerna och undvika folk. Som småbarnsförälder med en son i skolan och 2 tjejer på dagis och varit frisk sen Januari så ska vi nog fortsätta med 2 meter och sprita händerna varje kvart även efter denna kris. Vi har ju aldrig varit såhär friska! 

Träningen har gått fantastiskt bra, mycket tror jag är kontinuiteten och lite extra tid utan resa till / från jobb och kunna lägga en längre grundträning som gjort väldigt stor nytta för mig. Simning som kanske fallerar lite just nu för riktigt omotiverad att simma. Alltså det är inte kul, det kan vara ganska skönt men sällan jag tycker det kul som cykla en skön sommar kväll eller springa. 


Helt underbart ut o rulla på Sommarkvällarna!När man ändå håller på krisar så lägger jag på en lite 40 års kris och köpte en heldämpad slopestyle cykel.
För mig kommer den gå lite som lätt downhill cykel och o hopp/lek.  Mycket tack vare Anton håller på så blir det något vi kan göra tillsammans också.  Min 30års kris och comeback på Bmx gick ju sådär.

Senaste inköpet :) 


Har varit några svängar till Väsjö backen och passat på bygga lite hopp och lekt runt. Det så grymt kul, fast jag har blivit ganska feg på äldre dagar. Det har även varit lite dröm cykel sen jag höll på tävlade i Bmx eller efter egentligen. Hade aldrig råd med en då, så det var ju lite så jag kom in på Uthållighets sporterna. Köpte en stel Xc mtb och resten är historia som man säger, men jag ångrar det inte en enda dag!

Väsjö backen med Anton.


Börjar släppa litegran


 
Jag och Anton kört några byggprojekt som vart ganska bra också.


Nu ska vi passa på måla om huset också, nästa år siktar jag väl på köra en Ironman igen så kommer inte vara lika sugen på måla då. 

En sak som jag saknar jätte mycket är köra Mtb Xc. 
Jag har bara så svårt att ta tag i det. Dom flesta jag umgås med till vardags kör Landsväg så blivit det.
Hoppas på lite mer mtb till hösten brukar oftast bli det :).  Och paddla SUP!
Men det svårt hitta tid för allt, skulle jag inte ha ett jobb skulle jag bränna ut mig på fritids intressen!


Full fart på tjejerna också. Blivit riktigt duktiga på cykla. Dels har ju springcyklarna varit grymt bra sen att dom har varrandra. Ena vill ju inte vara sämre än den andra. Simglasögon till pannkakorna - Det sen gammalt!


Nu blir det planera lite sommarplaner, mycket fixa hemma, hoppas komma iväg och köra lite downhill och lite ta det lugnt hyra stuga med familjen. Självklart gnugga några mil cykel o löpning också :).Så passa på gör det bästa av läget. Om det nångång man ska testa nya upplägg och helt enkelt bara lägga ett halvår på bygga en kickass träkoja så är det väl nu :). 

You Might Also Like

0 comments