Nere i Spanien nu för Challenge Salou

fredag, maj 27, 2016

Igår landa vi (jag och jessica) nere i Barcelona.
Jag är ju ganska (väldigt) flygrädd och när vi lyfte och jag befann mig i fosterställning i flygstolen så ljusna det till nån sekund och en jävla smäll hördes.  Kollade kalsongerna, det var ok. Flygplanet stiger fortfarande, ok. Men nåt hände. Efter en stund meddelar kaptenen att vi vart träffade av blixten men det var lungt. Så jag kröp ur sprit vagnen och gick tillbaka till min plats.


Vinge och motor kvar check!

Lite manjana style så tänkte jag att transporten skulle lösa sig från flygplatsen till Salou.
Info disken sa vi skulle kunna hinna med ett tåg om vi skynda oss o tog taxi till tågstationen.
Hon sa att taxi resan skulle ta 15min o så skulle vi ha 10-15min där på oss. Sitter i taxin så frågar jag om hur lång tid det skulle ta: en halvtimme. Då var vi körda.  Så efter lite misslyckad prutande åkte vi taxi hela vägen. Det vart väl en tusenlapp dyrare än räknat men får ta den smällen får jag var så oförberedd. Sen är man skit trött och kände inte för stå på en tågstation 2 timmar heller.

Jätte fint hotell nära Start / Mål. Tråkigt att inte få ha cykeln på rummet men dom hade bra system. Dock gillar jag små pilla lite på cykeln det lite jobbigt när man måste be nån gå öppna salen hela tiden o ta ut cykeln sen säga till nån för ta in den...


Idag var jag ute testa cykeln ner till en hamn. Mina watt var rekordhöga, låg över ftp när jag rullade nerför.  Efter jag stälde om vinklarna så vart det lite mer realistiska siffror. Lite stel i nacken i tempo possition av nya kudden på hotellet var det enda som oroa annars.Härligt väder idag med lite moln.Var sedan ute och sprang 5km längst med stranden. Altså vilken energi man får av springa på sånna här ställen mot träsket hemma och bli jagad av en kossa som motivations höjare.
Men det var varmt o springa, riktigt varmt, sprang ungefär samma tid som jag ska springa på Söndag. Och det var lite kämpigt, sprang 4.50 tempo och hoppas kunna gå ut på det tempot och sedan tappa ner till 5, kanske 5,20 mot slutet.

Bild från igår kväll, rätt härligt. Sen stranden precis till höger.


Testa Simma lite lätt också. Lite kallt vatten (körde utan våtdräkt) men kommer vara perfekt med våtdräkt. Det är lång grunt här så jag träna lite starter ITU style'!   Nackdelen är att när jag väl kom ut till lite djup var jag för andfådd för kunna börja simma, hehe.  Ska starta lungt riktigt lungt det då jag gjort mina bästa simningar. Dock hatar jag simma vänster varv som det är på söndag.

Nu ska vi strax iväg hämta nr lappar, skaka loss Jessica så hon tappar bort mig så jag kan köpa nåt onödigt som jag inte behöver men får mig att se snabbare ut!


Sen blir det middag här:

Om Jessica protesterar har jag redan safeat med ett 6 pack i kylskåpet. =)

Imorgon lite mer sim, lite beach häng, sova massa, ladda lämna cykeln och äta o sova ännu mer. 
Försöka lägga ut lite bilder imorgon från expot och sim bana mm.


You Might Also Like

0 comments