Löp och julfixar helg med inslag av plask

söndag, december 21, 2014

Varit en fart fylld helg. En del julfix inför nästa vecka och hunnit med lite träning.


Var ute och sprang i Lördags och testade ett par Hoka One one (Clifton) som en klubbkompis ville bli av med. Jag har redan ett par Hoka one one (stinson tarmac), men dessa var lite lättare och något mindre profil. Jag vet inte om jag hade en riktigt bra dag, men det fick så grymt bra flyt med dom skorna.  Fick ett riktigt bra fart pass, låg o cruisade i 4:30 tempo när jag trodde jag låg 5.30-5.40.
Vart en 8km med lite extra inslag av backar. Snurrade runt i runby och sen ner till Kairo.
Ett problem som jag har en tendens att jag får ont mitt under foten. Börja använda inläggs sulorna mer nu kanske.

Han med lite knäck kokande och fika hos Jessicas föräldrar i Jakan.


Söndag
Simskola för Anton och simpass för mig =)
Jag haft rätt svåra andningsproblem i bassängen på sistone. Så har läst lite att högre klor mängder kan ge symtom som ansträngnings astma. Fick en Bricanyl i våras när jag hade lite problem att andas och läkaren ville att jag skulle se om den hjälpte. Använde den någon gång för testa men inte mer med det. Så jag provade den nu. Vilken skillnad det vart. Första gången någonsin körde jag en 200 hundring och kunde köra voltvändningar hela tiden. Nu kunde jag dra ett djupt andetag efter. Innan simmade jag med med ytlig andning och behövde ta ett extra andetag vid vändningarna. Ska träffa en läkare på Tisdag, passa på kolla upp det också då. Helst hoppas jag dock att detta bara är något temporärt.

Kollade en stund på Anton sen. Han blivit jätte duktig. Fick precis mail om att han klarat Silver pingvinen på första gången. Väldigt stolt. Trodde det skulle ta flera gånger då han fastna på Sköldpaddan 4 gånger. Nu var han redo för simma på djupare =)


Sen vart det centrum för lite julshopping, hem julstäda, sen baka.

Jag passade på att smita ut under baket för en löptur med en klubb kompis.

Vi tog gröna milen i Runby (väsby). En rätt tufft terrängspår på 9,2km.
Tog min "starka" lampa (1000 lumen)  tänkte först att det kanske räkte med min mindre lampa men nu vart jag nästan sugen på köpa en värre. hehe

Fan va slut jag vart efter denna runda, första inte van i sån terräng sen inte var med den längden.
Men det var skitkul. Kommer definitivt ut på denna sträcka igen. Springer dock helt med sällskap när det är mörkt i skogen. Heter inte vilda väsby för inget ;)


Pumpen fick jobba lite idag.  Nu är det ladda för jul veckan :)You Might Also Like

0 comments