Tillbaka till vardagen och slutspurt till IM Köpenhamn

torsdag, augusti 07, 2014

I Måndags tog semestern slut och tillbaka till vardags rutinerna med jobb mm.
Försöka få igång bloggandet lite nu, inte direkt haft högsta motivationen för träning mm på sistone.

I Måndags passade jag även på att boka en naprapat tid för kolla min fot som aldrig blir bra. Var där i Tisdags och han misstänkte stressfaktur (allt annat verkar bra), lyckades snabbt få en läkartid o sen röntgen.

Fick svar igår och det fanns ingen indikation på faktur i foten, stor lättnad men mitt problem kvarstår fortfarande. Efter några km får jag riktigt ont i foten. Så står lite i ruta 1 och ca 3 veckor kvar.

I och med mitt ofantasiska år med alla skador, sjukdomar och att jag presterat personligt sämsta resultat på alla tävlingar och decipliner (löp, triathlon, mtb) jag kört (inkl debuten på distanserna) så är förhoppningarna inte super höga i Köpenhamn. Det possitiva att jag kommer nog komma till startlinjen betydligt mer avslappnad och kanske får en kanon race, jag kommer ge 110% och se hur långt det håller allafall.

Semestern hade jag hoppats på att det skulle bli liten vänd punkt med total vila nån vecka och sen igång draget. Igångdraget kom väl inte som det skulle, hehe. Simat en hel del allafall och det känns skönt.
Cykel ligger jag nog på 90-95% av förra årets kapacitet, en riktigt bra dag kan nog jämna ut dom siffrorna.


Jag är allafall betydligt mer motiverad nu efter semestern. Haft en underbar semester främst resan ner till Menorca. Men också allt roligt vi har gjort hemma. =)

Stranden på Menorca med sonen och Jessica som fota.


Kommande veckorna kommer nog fokuseras rätt mycket på Ironman Köpenhamn.
Främst försöka lösa mitt fot problem (vet bara inte hur!!!)
Sista längre passen på cykeln i helgen.

Nästa vecka blir det väldigt mycket mer foamroller/streach några simpass och kanske nåt kortare cykelpass.
Jag har haft så pass låg volym i träningen sista månaderna så kan köra på lite nu och vila sista veckan. Jag snarare behov att få igång kroppen än vila ut den. 

Känns som gå ut i en fotbollsmatch i andra halvlek och ligga under med 0-10. Jag kommer jag inte vinna denna sässong men jag spräcka nollan och vinna andra halvlek allafall, även om oddsen talar emot.
Resan ner kommer bli grymt kul hur som helst, hur än det går. Åker ner med Jessica, flera kompisar.
Har extra tid nere i Köpenhamn och 2 dagar efter loppet. =)


You Might Also Like

0 comments